Företaget

Historia
Företaget etablerades 1998 av Jonny von Rainals med en unik affärsidé inom mekanisk bearbetning. Huvudkontor och centrallager finns i Värnamo samt dotterbolag i  Kina.

Kostnadseffektiv tillverkning, logistik och kvalitet enligt kundens specifikation
Ramo AB tillverkar enligt kundens ritningsunderlag och materialspecifikation till utlovad kvalitet.
Vi är idag en komplett leverantör, med en kontakt når du Ramo Group Network med över 1.000 tillverkare. Ramo matchar produktens egenskaper, kvalitetskrav och volym till rätt maskinpark och till lägsta kostnad. Vi konkurrensutsätter er förfrågan World-Wide för att du som kund alltid ska vara säker på att Ramo erbjuder konkurrenskraftiga priser. Vi utför kvalitetskontroller hos tillverkaren mot dokument för att säkra kvaliteten innan godset levereras till Ramos centrallager, mot-kontroller och uppmätning sker mot dokument vid ankomst till Ramos centrallager. På vårt centrallager lagerför vi era produkter, avrop sker i den takt och kvantitet som kunden önskar, leverans sker inom 5 arbetsdagar.

Mycket konkurrenskraftiga produktionskostnader
Genom Ramo Group Network är vi konkurrenskraftiga inom alla segmenten svarvning, fräsning, gjutning, fästelement och plåt i olika material och ytbeläggning. Vi förädlar även produkterna genom svetsning, montering och lödning. Genom tillgång till den stora maskinparken är vi konkurrenskraftiga från alltifrån små serier till massproduktion, enkla konstruktioner till komplicerade produkter.

Historik