Ramo Group lanserar Ramo Academy!

Ramo Academy

Ramo Group lanserar en studenttävling, Ramo Academy, för studenterna på Jönköping International Business School där priset är en praktikperiod i Kina. Detta hoppas vi resulterar i ett ökat intresse för och kunskapen om just Kina. Genom Ramo Academy kommer vi årligen belöna tre studenter med en praktikperiod i Kina med boendet betalt. I priset ingår även flygbiljetter och en kurs i mandarin. Vi tog fram konceptet efter att ha utvärderat näringslivets problem med att rekrytera personal med kunskaper om den kinesiska affärskulturen.

”Syftet med Ramo Academy är helt enkelt att öka kunskapen om och skapa en större nyfikenhet kring Kina, både som land och som marknad, bland studenter som studerar affärer med internationell inriktning. Det är ett sätt att få studenterna att inse vilka möjligheter Kina kan erbjuda svenska företag samtidigt som de får en merit och en verklig erfarenhet att sätta på sitt CV” Jonny von Rainals, VD Ramo”

Studenter på Jönköping International Business School som läser sin tredje termin kommer att ha möjlighet att ansöka till Ramo Academy från och med den 5 oktober i år. De som blir utvalda kommer sedan tävla genom att lösa ett case som Ramo Group och studentorganisationen The Case Academy från Jönköping International Business School presenterar senare i november.Följ tävlingen på http://www.ramoacademy.se/ eller #ramoacademy på Instagram samt vår facebook.

Ladda ner Pressrelease

INTERVJU MED JONNY
Under Elmia 2018 – Presenterar idén med Ramo Academy.

Ramo Academys vinnare 2018 blev Claudia Tirado, Kristina Peric & Emanuel Rinaldo Miller. Hösten 2019 kommer de få inleda med två veckors praktik på Ramo Group i Värnamo, sedan blir det fem veckor på Ramo i Ningbo, Kina. Vi ser fram emot att se mer av dessa oerhört kompentena studenter!

Press

Här kan du ladda ner Ramo Academys logotyper och en del bildmaterial.  

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 

Ladda ner png

 


Rubrik – Alfa Slab One


Brödtext – Roboto light

Ladda ner Pressrelease