Ramo introducerar sin största satsning någonsin! Ramo Academy lanseras tillsammans med Jönköping International Business School. Här låter vi hög kvalificerade internationellt fokuserade elever tävla om en praktik plats hos oss.

Anmälningar går av stapeln 5 oktober och tävlingen sker sedan 5 november på Jönköping International Business School. Arbetet har pågått under mer än ett år att skapa denna unika möjlighet tillsammans med Case Academy i Jönköping.

29nNovember kommer de 3 vinnarna att presenteras. Det som eleverna i termin 3 tävlar om är 10 veckors praktik på Ramo AB och 5 veckor ute hos Ramo Group i Kina.  Pristagarna kommer att får resa och boende samt handledare i mandarin på plats i Ningbo betalt av Ramo Academy genom Ramo AB. Praktiken kommer sedan att ske under termin 5 där eleverna har detta som en valmöjlighet på utbildnings planen.

Ramo mål är att kunna bidra till unga kompetenta personer som kommer få en bit verklighet på sitt schema. Tävlingen är ett samarbete med Ramo Group – Jönköping International Business School – Case Academy. Följ gärna tävlingen på vår Facebook och Instagram, eller läs mer här.